Acties van ŠKODA en Seat

De allerscherpste Private Lease prijs


U zoekt een scherpe Private Lease deal?

Laat uw gegevens achter via het formulier op onze actiepagina en wij doen u een uiterst scherp voorstel voor het gewenste model of, wanneer wij denken u een beter voorstel te kunnen doen, voor een vergelijkbaar model.

Lees meer

ŠKODA Private Lease aanbiedingen


Tijdelijk extra scherp geprijsd OP=OP

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven. De korting lopen hoog op en gelden de gehele looptijd van het contract.

Lees meer

SEAT Summer Deals


SUMMER DEAL VOORDEEL TOT € 4.240

Met de speciale Limited Edition Summer Deals van de SEAT Arona en Ibiza wordt het een zomer om nooit te vergeten. We hebben namelijk een flinke portie zomerse features aan deze exclusieve modellen toegevoegd, voor een extra scherpe prijs! 

Lees meer

ŠKODA
Inruilvoordeel


Nu tot € 2.500 extra inruilvoordeel

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel tot € 2.500. Bezoek RijnWoud Rotterdam voor meer informatie en een proefrit!

Lees meer

Groots SUPERB voordeel!


Gratis DSG-automaat en voorraadkorting
tot € 3.000 op de SUPERB

De SUPERB is nu wel héél voordelig uit voorraad. Kies je voor een Business Edition, L&K Executive of Sportline Business? Dan krijg je korting tot liefst € 3.000 én gratis DSG-automaat t.w.v. € 2.500.

Lees meer

SEAT
inruilpremie


Nu tot € 750 extra inruilvoordeel
op een Ibiza, Arona of Leon!

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza, Arona of Leon? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tot € 1.500 extra inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Lees meer

DSG voordeel op een SCALA of KAMIQ


Ruim € 800 voordeel!

De SCALA en KAMIQ zijn tijdelijk voorzien van DSG voordeel. Wees er snel bij, want op = op.
Van € 1.800 voor € 990. Dat is een voordeel van ruim 800 euro.  

* Deze actie loopt tot en met 31-05-2020.

Lees meer

De Ateca FR Business Intense Black


Nu met € 1.960 Voordeel!

De Ateca FR Business Intense Black laat zich van zijn beste kant zien; zijn zwarte kant. Door zijn zwarte dakreling, spiegelkappen, grillelijst, raamlijsten én 19 inch zwarte velgen zie je gelijk waar je mee te maken hebt. Een stijlvolle vertoning die nooit verveelt. 

Lees meer

ŠKODA Voordeelpakketten


Profiteer van ŠKODA Voordeel
tot € 2.890

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.890.

Lees meer

KODIAQ Limited
Business Edition


Direct leverbaar!
Met krachtige 1.5 TSI DSG-automaat.

De extra rijke standaarduitrusting zorgt voor een nog luxer gevoel. Dankzij de vele innovatieve Business-features is de KODIAQ Limited Business Edition groots in prestaties, ruimte en bovenal comfort. 

Lees meer

Seat Business Intense voordeel


Super veel extra’s
Maximaal voordeel € 2.415!

Wil jij een rijk uitgeruste SEAT voor een goede prijs? Stap dan nu snel in één van de Business Intense uitvoeringen. Elke uitvoering is samengesteld om jou van zoveel mogelijk luxe én voordeel te laten profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op de opties, waardoor het totale voordeel oploopt tot ruim € 2.955. 

Lees meer