Tijd voor winterbanden!

En bij RijnWoud nu nog met korting ook!

RijnWoud geeft korting
op wintersets voor uw ŠKODA en SEAT


Je hoeft je auto maar vol te tanken of je energierekening te bekijken om te zien wat schaarste doet met de prijzen: die gaan stijgen. Het is bijna de vraag wat je nog wél gewoon kunt kopen. Ook banden staan inmiddels op de uitdijende lijst met schaarse producten. Maar terwijl je langer dan een jaar op je nieuwe elektrische fiets moet wachten, is een set winterbanden nog wel makkelijk te krijgen. En nog in de aanbieding ook.

Heb je ze nog niet gekocht, doe het dan nu. Voor je het weet, zijn ze ook op…

Waarom winterbanden? Meer grip, kortere remweg

In februari 2021 ging het onverwacht sneeuwen. Dat zorgde voor glijpartijen en ongelukken op de weg. Het bleek maar weer hoe riskant het is om het hele jaar op zomerbanden te blijven rijden. Winterbanden presteren beter dan zomerbanden bij lage temperaturen, sneeuw en ijs. Dat komt door de zachtere rubbersamenstelling, waardoor ze meer grip bieden en beter tegen kou kunnen. De remweg is met een winterband aanzienlijk korter dan met een zomerband en je hebt veel minder kans op pirouettes op een gladde weg.

winterbanden_inzet.jpg

Korting op winterbanden

Goed nieuws in tijden van schaarste: RijnWoud heeft verschillende wintersets in de aanbieding voor uw ŠKODA en SEAT. Een set bestaat uit vier lichtmetalen wielen, inclusief winterbanden.


Bekijk hier de ŠKODA wintersets >>

Bekijk hier de SEAT wintersets >>

winterbanden2.jpg