• Home /
  • Acties /
  • Voordeliger wordt het niet! ENYAQ iV 60 Nu slechts € 479 p/m

Private Lease de ENYAQ iV 60

Nu slechts € 549 p/m* en nog voordeliger met subsidie!

Voordeliger wordt het niet

Vanaf januari 2022 heb je vanuit de overheid recht op € 3.350 subsidie bij het private leasen van een elektrische personenwagen. Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van jouw abonnement. Hierdoor rij je inclusief de aftrek van subsidie al een ENYAQ iV 60 vanaf € 479 per maand*!
 

Basistarief ENYAQ iV 60

€ 549 p/m*

Subsidie elektrische personenwagen

€ 69,79 p/m

Actietarief ENYAQ iV 60

€ 479,21 p/m*

 

 

 

 

Ik vertel je graag alles over deze actie! Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie en een proefrit.

Norbert Both

Verkoopadviseur

 

Over de subsidieregeling

De Rijksoverheid wil elektrisch autorijden voor meer particulieren aantrekkelijk maken. Daarom is er ook in 2022 een subsidie voor het kopen of leasen van een elektrische auto. Elektrische auto’s stoten namelijk tijdens het rijden geen broeikasgassen uit, zijn energiezuinig, goed voor het klimaat en dragen bij aan schone lucht.

 

enyaq-subsdie.jpg

Voorwaarden

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 25 februari 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

* Opladen van 5 naar 80 procent binnen 42 minuten is met 100kW bij een snellaadpunt.