Leon CUPRA 300

Leon CUPRA

Met een gloednieuwe 2.0 TSI 2-fasen injectiemotor en geavanceerde techniek lijkt de nieuwe CUPRA ontworpen voor het racecircuit. Maar deze bolide mag gewoon de weg op. Zijn verbluffende prestaties en dynamische uiterlijk maken de CUPRA een krachtpatser met karakter.

Verkrijgbaar vanaf € 45.400

 

Vernieuwd Exterieur

De vernieuwde Leon CUPRA is nu verkrijgbaar met een glazen panoramisch zonnedak voor een ultieme rijervaring.

Nu ook de grill, buitenspiegels en velgen in nieuwe kleuren te bestellen zijn, kun je jouw Leon helemaal personaliseren. Bij de CUPRA zit er ook nog eens standaard Full-LED verlichting op.

 Interieur vol innovatie

Beleef een totaal nieuwe rij-ervaring. Volop entertainment met het mediasysteem met kleurenscherm.

Door de vernieuwde technology kun je jouw smartphone koppelen aan het Media System Navi en verandert het beeldscherm in een oogwenk in de display van jouw smartphone. Je hebt dan direct toegang tot diverse apps op jouw smartphone zoals Spotify en Google Maps. Het biedt Mirror Link, Apple CarPlay en Androidauto en is dus geschikt voor bijna iedere smartphone.Onder de motorkap

De Leon CUPRA komt met een 2.0 TSI benzinemotor met turbotechnologie en een gecombineerde directe/indirecte inspuiting, zo komt het vermogen op 221kW/300pk.

Vanuit stilstand sprint de CUPRA naar 100 km/u in 6,0 seconden en haalt een topsnelheid van 250 km/u. Ondanks deze prestaties heeft de Leon CUPRA een brandstof verbruik van slechts 7,0 liter op 100 km.

Interesse?


Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie.

De koffie staat klaar!
Michiel van der Glas