SCHADEHERSTEL

Vakkundig schadeherstel

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er ŠKODA en SEAT MerkZeker schadeherstel.

MerkZeker staat voor zorgeloze schadeafwikkeling via één vertrouwd adres: RijnWoud Rotterdam, de merkdealer! Borging van de veiligheid met reparaties uitgevoerd door speciaal opgeleide merkspecialisten en met merkspecifieke apparatuur en -gereedschappen. En tot slot maar zeker niet onbelangrijk het behoud van kwaliteit, gegarandeerd door het merkgarantiebewijs. 

schadeherstel.jpg

Schadeherstel ŠKODA 010-4220722

Schadeherstel SEAT 010-4139613

Veiligheid gewaarborgd

Huidige generatie voertuigen is steeds complexer en technologisch geavanceerder geworden. MerkZeker garandeert merkspecialisten die structureel trainingen volgen en werken met voorgeschreven gereedschappen en apparatuur. Bovendien beschikken deze specialisten altijd over de meest actuele informatie.

MerkZeker schadeherstel is er exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, SKODA en Volkswagen bedrijfswagen. Een landelijk dekkend netwerk van bijna 50 gecertificeerde schade-herstelbedrijven die onderdeel zijn van het dealernetwerk.

Merkzeker.jpg