ŠKODA CONNECT

Altijd verbonden
met jouw ŠKODA

Maak kennis met ŠKODA Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! ŠKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met ŠKODA Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

skoda_connect21.jpg

ŠKODA Connect activeren en registreren

Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal.

Remote Access

Remote Access biedt een compleet nieuwe manier van omgaan met je auto door deze te koppelen met je smartphone. Je kunt je telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

- Parkeerpositie
- Wagenstatus
- Vergrendelen en ontgrendelen
- Rijgegevens
- Snelheidswaarschuwing
- Remote airconditioning

skoda_connect3.jpg

Pro-active Service

Pro-active Service helpt je bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van je auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

- Noodoproep bij ongeval
- Oproep pechulp
- Service afspraakplanning
- Wagenstatusrapport
- Systeem online updaten 

skoda_connect4.jpg