ALGEMENE
VERKOOPINFORMATIE

Algemene verkoop informatie nieuwe auto'sAdviesprijzen

Alle prijzen vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatieuitingen van ŠKODA en SEAT zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges.


Rijklaarmaakkosten

Deze rijklaarmaakkosten bestaan o.a. uit:
- Transport en logistieke handling
- Nulbeurt
- In- en uitwendig reinigen en poetsen
- Leveren en monteren van twee lifehammers
- Leveren en monteren van twee kentekenplaten


Recyclingbijdrage

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage van € 45,- inclusief btw voor auto’s met een verbrandingsmotor en €225,- inclusief btw voor (plug-in) hybride- en elektrische voertuigen worden afgedragen. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal.


Leges

- Leges aanvraag kenteken. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs en inschrijving in het kentekenregister bij de RDW. Deze kosten bedragen € 39,-.
- Leges tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,06.
- Leges worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend.


Wijzigingen en drukfouten.

Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.


Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.