De nieuwe
SEAT Arona

V.a. € 23.950

Private Lease v.a. € 355

Ga voor uitdagend.
Ga voor beter Waar ga jij heen?

Dynamisch, robuust en klaar voor fun. Dat is de nieuwe Arona. En met een interieur net zo comfortabel als je eigen bank, weten we zeker dat jij niets anders wil dan samen de wereld ontdekken. 

Jij bepaalt de sfeer

In de nieuwe Arona is aan elk detail gedacht. Zoals de nieuwe verlichting rondom het luchtuitstroomrooster. Kies je favoriete kleur en met één druk op de knop bepaal jij de sfeer.

Jij_bepaalt_de_sfeer.jpg

9.2 inch scherm

Mis niets, met het 9.2 inch scherm dat je meer laat zien en doen. Niet alleen handig, je dashboard ziet er ook gewoon heel goed uit.

Groot_scherm.jpg

Altijd en overal verbonden

Als je altijd en overal met iedereen verbonden bent, waarom dan ook niet met je auto? Voor, tijdens en na iedere rit sta jij in verbinding met jouw Arona via SEAT CONNECT. Bekijk waar je ’m geparkeerd hebt, open en sluit je Arona op afstand of plan van tevoren een route. Dat en nog veel meer, allemaal in één app.

content-hero-4-vrouw-mobiel-XXL.jpg

Altijd een oogje in het zeil

Verkeersbordherkenning

Twijfel je over de maximumsnelheid? No worries. De Virtual Cockpit laat je zien langs welk verkeersbord je als laatst bent gereden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Side Assist

Inhalen of van baan wisselen is makkelijker dan ooit. Via Side Assist krijg je namelijk een seintje als andere auto's zich in je dode hoek bevinden.

Travel Assist

Van Lane Assist tot Front Assist: de assistentiesystemen van Travel Assist zijn het extra paar ogen dat jou veilig van A naar B helpt.