De nieuwe
SEAT ibiza

Private Lease vanaf € 345

V.a. € 20.950

Private Lease v.a. € 345

Ibiza. Music. Friends. Repeat.

Maak indruk met scherpe lijnen, elegante rondingen en een futuristisch interieur. De nieuwe Ibiza mag gezien worden. Zet jij straks het volume van je BeatsAudio™ Sound System voluit en haal je je vrienden op in jouw nieuwe Ibiza? 

De eerste indruk is het belangrijkst. Daarom hebben we in het design extra veel tijd gestoken. En dat zie je terug, bijvoorbeeld in de scherpe lijnen en elegante rondingen. De velgen zijn in een compleet nieuw jasje gestoken: dat zorgt voor strakke looks. Stap in en rijd weg - want stilstaan, dat doet de Ibiza alleen als het écht moet.

Alles binnen handbereik

Voor iedereen die verbonden wil blijven. Via het 9.2'' touchscreen heb je alles binnen handbereik. Je smartphone inpluggen? Nee hoor, je verbindt 'm draadloos via Full Link.

Alles_binnen_handbereik.jpg

Altijd en overal verbonden

Als je altijd en overal met iedereen verbonden bent, waarom dan ook niet met je auto? Bekijk waar je ’m geparkeerd hebt, open en sluit je Ibiza op afstand of plan van tevoren een route. Dat en nog veel meer, allemaal in één app.

Altijd_verbonden.jpg

Altijd een oogje in het zeil

Verkeersbordherkenning

Twijfel je over de maximumsnelheid? No worries. De Virtual Cockpit laat je zien langs welk verkeersbord je als laatst bent gereden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Side Assist

Inhalen of van baan wisselen is makkelijker dan ooit. Via Side Assist krijg je namelijk een seintje als andere auto's zich in je dode hoek bevinden.

Travel Assist

Van Lane Assist tot Front Assist: de assistentiesystemen van Travel Assist zijn het extra paar ogen dat jou veilig van A naar B helpt.