SEAT
Mii electric

100% elektrisch.
100% urban!

V.a. € 21.900

Private lease vanaf € 423

Jouw green urban reisgenoot

Andere tijden, ander vervoer. De nieuwe SEAT Mii electric brengt je overal. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. Kies voor design en details. Kies voor technologie en verbinding. Kies voor de toekomst. Een betere wereld start bij jou.

PROEFRIJDEN IN DE SEAT MII ELECTRIC?

De Mii electric in cijfers

Hoe zit het met garantie?

Standaard heeft elke SEAT 4 jaar garantie, zo ook de Mii electric. Daarnaast krijg je ook nog eens 6 jaar onderhoud inclusief en 8 jaar garantie op de accu.

Hoe ver kom je met een volle accu?

Het bereik van een elektrische auto is natuurlijk van belang. Gelukkig zit je met een gecombineerde range van max 260 km met een gerust hart in de Mii electric. Rijd je enkel in stadsverkeer? Dan kom jij zelfs tot 358 km ver!

Hoe lang duurt opladen?

Jouw Mii electric opladen is zo gepiept. In een uurtje is de accu tot 80% opgeladen, bij gebruik van een snellader. Gebruik je een thuislader, dan duurt het ongeveer vier uur om te laden tot 80% en ongeveer 5 uur tot 100%. 

Hoeveel kracht heeft de elektromotor?

Met 86 pk en 212 Nm koppel kom je in de Mii electric niks tekort. In slechts 3,9 seconden rijd je al 50 km/h en snel je door tot een maximale snelheid van 130 km/h.