De nieuwe
ŠKODA FABIA

Nu in de showroom!

V.a. € 20.290

Private Lease v.a. € 349 * p/m

Helemaal van deze tijd!

De nieuwe FABIA is een compacte hatchback met alles wat je nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth. De FABIA heeft een strak design en een krachtige uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het front met LED-dagrijverlichting. Daarnaast beschikt de FABIA standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en assistentiesystemen!

Proefrijden in de nieuwe ŠKODA FABIA?

Adaptive Cruise Control


Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning 'ziet' via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarchuw je tijdig.

AdaptiveCruise.jpg

Front Assist

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.
 

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.


Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

FrontAssist.jpg

SIMPLY CLEVER

Parapluhouder
De FABIA heeft een compartiment in het voorportier dat speciaal is ontworpen voor het opbergen van een paraplu. Het compartiment is waterafstotend waardoor een vochtige paraplu hier veilig opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

Alles geordend
De kleinste dingen zijn altijd het gemakkelijkst te verliezen. Bankpasjes, pennen of wellicht een parkeerkaartje. Gelukkig heeft ŠKODA een eenvoudige oplossing. Een Simply Clever-kaart- en pennenhouder. Ook is er een speciale parkeerkaarthouder die aan de zijkant van de voorruit zit. Gemakkelijk binnen handbereik van de bestuurder.

Vloeistof trechter
Het klepje van de ruitenwisservloerstoftank is tevens een vloeistoftrechter. Door de trechtervorm is het eenvoudig om de vloeistof bij te vullen, zonder dat je zelf een trechter bij de hand te hoeven hebben. Natuurlijk is de FABIA ook voorzien van een ijskrabber in de tankvulklep. Deze is perfect voor als straks de eerste nachtvorst weer ontstaat.