ŠKODA
FABIA HATCHBACK

Krachtige looks

V.a. € 16.990

Private Lease v.a. € 279 * p/m

Nieuw design

Krachtige looks bij de FABIA HATCHBACK door de nieuwe frisse design elementen en geavanceerde technologie. De FABIA HATCHBACK heeft een flexibele laadruimte tot 1.150 liter, een nieuw front met LED-dagrijverlichting. Compleet uitgerust met nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA FABIA?

Simply Clever


Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning 'ziet' via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarchuw je tijdig.

Skoda-fabia-hatchback-Blindspotdetect.jpg

Front Assist

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.
 

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.


Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Skoda-fabia-hatchback-ParkAssist.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
Zeg je ŠKODA, zeg je standaard paraplu aan boord. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Slimme verlichting
De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.