De nieuwe Leon Sportstourer

De nieuwe Leon Sportstourer

Vanafprijs € 25.695
Private Lease vanaf € 369
Nu in de showroom!

Een proefrit aan huis?
Geen probleem!Maak een afspraak en wij leveren de gewenste auto bij u voor de deur af.
De contactpunten van de auto worden gereinigd voor u de sleutel op veilige afstand ontvangt.
U kunt de auto rustig bekijken en gaan proefrijden. Na afloop halen wij de auto weer op.

Bel voor ŠKODA 010-4220722
Of bel voor SEAT 010-4139613


Liever contact via (Video)Whatsapp: 06-82178106

Geaccepteerde grootheidswaanzin

Dit is 'm: de nieuwe Leon Sportstourer. Slimmer, strakker en vooral: groter.
En nu ook beschikbaar als plug-in hybride.

 

Visueel verrukkelijk

Dag middenmoot, hallo opvaller. De nieuwe Leon Sporttourer zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn. Een uitgesporken design, een perfecte mix van scherpe en ronde lijnen. Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie.

Groter dan je dromen

Dus, jij wilt nog meer ruimte? Say no more. Speciaal voor jou hebben we de Leon Sportstourer: dezelfde sportieve look, maar dan een flink stuk groter. Met een bagageruimte van maar liefst 620 liter is hij 60% groter dan zijn kleinere broer. Meer dan genoeg ruimte voor jou en al je avonturen.

De Leon Sportstourer in al zijn glorie

De nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van de binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie. De standaard LED-koplampen en LED-balk aan de achterzijde van de auto zorgen ervoor dat de auto altijd opvalt. Het ambient lighting system binnen de auto zorg voor juiste sfeer en maakt rijden veiliger met lichtsignalen.

Toekomst, je ziet er goed uit

Het interieur van de nieuwe Leon Sportstourer is niet alleen modern, maar ook voorzien van de laatste snufjes. Met het Virtual Cockpit zie je alles wat je moet weten, realtime. Het grote infotainmentdisplay kun je bedienen met aanraking of zelfs met handgebaren. Het ambient lighting systeem creëert een boog van licht voor de juiste sfeer en voor meer veiligheid. Welkom in de toekomst!

Kom langs voor een proefrit!


Kom naar de showroom, ik vertel je alles over deze fantastische auto!

Groet,
Bas van der Wolf


Autobedrijf RijnWoud is merkdealer voor ŠKODA en SEAT voor de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kennen elke ŠKODA en SEAT als geen ander.