De vernieuwde SEAT Ateca

De SEAT ATECA
Stedelijke Elegantie

Vanaf € 32.964
of € 480 Private Lease

Een proefrit aan huis?
Geen probleem!Maak een afspraak en wij leveren de gewenste auto bij u voor de deur af.
De contactpunten van de auto worden gereinigd voor u de sleutel op veilige afstand ontvangt.
U kunt de auto rustig bekijken en gaan proefrijden. Na afloop halen wij de auto weer op.

Bel voor ŠKODA 010-4220722
Of bel voor SEAT 010-4139613


Liever contact via (Video)Whatsapp: 06-82178106

SEAT ATECA Stedelijke Elegantie

Vanaf € 32.964

of € 480 Private Lease

 

Met de Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.

Perfect in de stedelijke jungle

De nieuwe SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten en compleet te ontspannen, vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Panoramisch Zonnedak

Met een panoramisch schuif/kanteldak geniet je optimaal van elke zonnestraal en creëer je een prettige ambiance in de auto.

Drive Profile

Wil je zuinig van A naar B, of heb je juist haast? Met een draai aan de knop verander je de instellingen van de auto aan jouw wensen.

Dat ziet er goed uit!

Voeg kleur toe aan elke dag met het Front Styling Kit. Je kunt kiezen uit Samoa Orange, Blue CONNECT , Emotion Red en Silver Crossover. Zo geef je jouw Ateca een eigen touch. 

Kleuren voor elke stemming

Dankzij de Ambient lighting in de nieuwe SEAT Ateca kun je de perfecte sfeer creëren voor elke rit. Ervaar je omgeving als nooit tevoren. De verlichting is perfect geïntegreerd in het interieur en biedt acht verschillende kleuren om uit te kiezen van zakelijk "Ice White" tot zomers "Sunset Orange".

Kom langs in onze showroom!


Kom langs voor een proefrit en een uitstekend voorstel!

Tot snel!
Wouter van Engen


Autobedrijf RijnWoud is merkdealer voor ŠKODA en SEAT voor de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kennen elke ŠKODA en SEAT als geen ander.