Private Lease een ŠKODA

ŠKODA Private Lease

Een gloednieuwe ŠKODA voor een vast maandbedrag

Zorgeloos en betaalbaar rijden
met ŠKODA Private Lease

Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van een auto kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

Waarom kiezen
voor ŠKODA Private Lease?

 

Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine.


Wat is inbegrepen? 

Wel inbegrepen Uit te breiden met
✔ Afschrijving ✔ Winterbanden
✔ Schade- en glasreparatie ✔ Vervangend vervoer
✔ BTW ✔ Verlaag eigen risico
✔ (Inter)nationale pechhulp  
✔ Onderhoud & APK  
✔ Afleverkosten Niet inbegrepen
✔ Wegenbelasting ✘ Brandstof
✔ Verzekering ✘ Boetes
✔ Reparaties ✘ Tol(kosten)
✔ Ruitbreuk ✘ Auto wassen

 

Actievoorwaarden:

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.